Heb jij een stressvol beroep en wil je je ambities waarmaken zonder je werk-privé balans te verliezen?

Individuele coaching

Ik zorg ervoor dat leidinggevenden en professionals in een verantwoordelijke functie hun ambities waarmaken zonder dat de vele verantwoordelijkheden een negatieve impact hebben op jou en je gezin.

Leidinggevenden en professionals met een veeleisende functie, die dagelijks geconfronteerd worden met intense druk, stressvolle en uitdagende situaties en misschien zelfs levensbedreigende noodsituaties waarin mensenlevens op het spel staan. Met een ongekende verantwoordelijkheid op de schouders, en niet alleen professionele verantwoordelijkheden heeft, maar waar ook thuis nog verplichtingen wachten.

Ik sta klaar voor…

Herken je dit?

 • Stress en uitdagingen overweldigen je bijna dagelijks. Dat valt het je wel eens zwaar, en je hebt niet echt iemand op je werk waar je op kunt leunen.
 • Je mist een sparring partner, waardoor je wel eens onzeker wordt over je beslissingen op het werk. Doe je wel het juiste?
 • Je voelt een intense druk en je onrust blijft.
 • Je bent het beu om constant brandjes te blussen.
 • Je productiviteit neemt af, want je merkt dat er wat inefficiënties zijn in de structuur en organisatie, wat ook opnieuw lijdt naar onduidelijkheid en snel schakelen in de weg staat.
 • Je ervaart een disbalans tussen werk en privé. En je energiepeil lijkt vaak onder het optimale niveau te liggen. Je bent vaak uitgeput en voel je overweldigd.
 • Je maakt je zorgen over je huidige baan of carrière. Je weet niet zeker of het nog wel bij je past, waar je passie ligt en welke verborgen talenten je nog hebt. Je hebt het gevoel ergens vast te zitten, en het niet weten wat, frustreert je weleens.

Hoe zou het voor je zijn als…

 • je je volledig potentieel gaat benutten en de veeleisende functie, met heel veel stress en uitdagende situaties geen negatieve invloed meer heeft op je persoonlijk welzijn en je professionele groei? Je je doelen gaat halen, want je weet dat het in je zit, maar de omstandigheden laten het niet meer toe?
 • Je je laat ondersteunen door de juiste mensen en wel je doelen gaat halen, een duidelijke koers vooruit en je carrière in handen neemt? Niet meer telkens achter de feiten aanlopen, maar effectief naar professionele groei tot misschien zelfs optimalisatie in de organisatie en werkplek?
 • Je met inzichten terug meer helder ziet, meer energie, productiever en je werkzorgen niet meer mee naar huis neemt? Je persoonlijke welzijn, je gezin en je sociale kring ook samen met jou een leuke tijd beleeft?
 • je eindelijk aan de slag gaat om meer voldoening uit je werk te krijgen, meer werkgeluk en ook meer rustmomenten privé gaat inbouwen, zodat de balans weer hersteld wordt en je weer meer energie hebt om er tegenaan te gaan.
 • zeker niet meteen ander werk zoeken, maar alle opties open houden en kijken waar nog groeikansen en mogelijkheden liggen.

Verlang je naar een gebalanceerd leven, zowel privé, je persoonlijk welzijn, als je professionele ambities, maar weet je niet hoe of waar te beginnen?

Ik help je graag weer op weg!

Ik wil je graag verder helpen bij het vormgeven van een carrière die helemaal aansluit bij jouw noden en verwachtingen!

Dit gaat als volgt in zijn werk.

Via onderstaande link kun je een gratis gesprek boeken van zo’n 30 minuten, waarin ik luister naar waar je tegenaan loopt, en wat jouw verwachtingen zijn. Zo krijg ik een goed beeld van jou, jouw huidige situatie, en waar je naartoe wilt. Als we beiden beslissen dat we een match zijn, plannen we een intakegesprek waarin we je vraag helder formuleren en concrete, meetbare doelen stellen voor ons traject. Dan sta ik klaar om jou te ondersteunen bij het dragen van verantwoordelijkheid, om je volledig potentieel te benutten, je rol op te nemen, balans werk en privé, het werk ‘loslaten’ en ‘parkeren’, meer werkplezier en thuis kunnen genieten van je gezin en een leuke tijd bij vrienden en familie!

Je krijgt:

 • Helder inzicht in je doelen
 • Verhoogd zelfvertrouwen en rust
 • Veer- en daadkracht
 • Betere werk-privé balans
 • Meer energie en productiviteit
 • Meer Voldoening
 • Kansen voor je carrière

En minder:

Twijfels & zorgen

Neem je carrière in handen!

Krijg meer

Carrièrekansen

En meer

Helder inzicht in je doelen

Maar wel minder

Disbalans werk-privé

Waarom met mij samenwerken?

Ik sta hier om je te ondersteunen!

Mijn aanpak is volledig gericht op jou, omdat ik geloof in de focus met 1-op-1 begeleiding. Met mijn hybride aanpak ben ik bereikbaar voor berichten op momenten als dat voor jou het beste uitkomt, weliswaar binnen de redelijke grenzen.

Samen gaan we strategisch, oplossingsgericht aan de slag voor resultaat. Focus op jouw doelen en je ambities, dat je je volledig potentieel gaat benutten en een balans in werk en privé. Zelfs een balans op het werk zelf, een balans door prioriteiten stellen. Samen gaan we kijken waar de mismatches zijn, waar je vastloopt en gaan we oplossingsgericht aan de slag. Een persoonlijk plan op maat, concreet en meetbaar, met de focus op resultaat en positieve impact… en meer.

Ik deel mijn kennis, inzichten, competenties en vaardigheden, al mijn ervaringen (binnen de redelijkheid en privacy), zodat jij verder (praktisch) aan de slag kan! Ik los het niet allemaal op voor jou, maar samen. Ik begeleid je en jij doet de rest!

Wat kan je verwachten als je met mij samenwerkt?

Je krijgt

Individuele coaching en een klankbord voor meer inzichten

Maar zeker ook

Flexibele ondersteuning en ongoing support

En je krijgt absoluut

Een persoonlijk groei- en actieplan voor perspectief

Samenwerking (aanbod)

Ik kijk altijd op basis van ons eerste gesprek wat nodig is en doe je dan een samenwerkingsvoorstel. Om je toch een idee te geven een losse sessie zijn anderhalf uur is 135 euro en een langere samenwerking van 12 uren, binnen de 4 maanden te nemen, is 800 euro en krijg je het intakegesprek en feedbackgesprek gratis als bonus, met toegang tot de facebookgroep ‘Groeilab Meer Werkgeluk’. Voor het langere traject kan je ook per maand betalen, er komt dan wel een administratieve kost bij van 60 euro (4 keren €215).

Loopbaancheques is mogelijk voor gedeeltelijke financiering – afhankelijk van de loopbaanvraag.*

*Recht op VDAB-loopbaancheques?

Dan vraag je je loopbaancheque aan bij de VDAB. Dit is zowel voor werknemers en zelfstandigen in Vlaanderen met minstens 7 jaar werkervaring. Klik hier om na te gaan of je recht hebt op de loopbaancheques: Alles over loopbaancheques | VDAB)

Gespecialiseerde ondersteuning gehoorverlies op het werk

Ik richt me ook op leidinggevenden met mild tot matig gehoorverlies – waar de interne communicatie stroef verloopt, daar sta ik je bij om te kijken waar je precies tegenaan loopt en hoe we de impact van gehoorverlies jouw unieke waarde en talenten niet in de weg hoeft te staan! (ook mogelijk via de loopbaancheque van de VDAB* – meer informatie klik op de link hieronder over Actief met verminderd gehoor)

Na een samenwerking met mij…

Durf je gaan voor je ambities, zonder dat die vele verantwoordelijkheden een negatieve invloed heeft op je werk-leven balans. Je gaat je veel beter voelen, productiever en je weet dat je niet alleen thuis opnieuw meer tijd en energie hebt voor je gezin of in je sociale kring, maar ook dat je veel meer positieve impact gaat maken op je werk!

Wendy kijkt naar de camera, houdt een mooie zilveren pen en is van plan om te noteren in boekje

Laat je begeleiden!

Het is tijd om jouw pad naar een betere carrière en een gelukkiger leven te ontdekken. Samen ontwikkelen we een strategie om verandering te omarmen.

Laat (mentale of organisatorische) chaos, overspanning en een gebrek aan zelfvertrouwen dus voortaan verleden tijd zijn, zodat je een veel gezondere werk-leven balans krijgt, optimaler kunt presteren en effectiever kunt zijn in je werk en relaties. Samen herstellen we de balans tussen werk en privé, zodat je weer vol energie zit en kunt genieten van alle aspecten van je leven.

*Als je voldoet aan de voorwaarden van de VDAB (Alles over loopbaancheques | VDAB), kun je loopbaancheques gebruiken voor 7 uur begeleiding tegen een tarief van €90,00. De coaching richt zich op het verkennen van je carrièrepad, het versterken van je werkrelaties door verbeterde communicatie, stressmanagement, veerkracht en nog meer. De sessies kunnen online doorgaan of in mijn kantoor in Waasmont. Samen gaan we aan de slag en neem zo regie over je loopbaan!

Gesubsidieerde coaching aanbieden, is mogelijk dankzij de samenwerking met het erkend loopbaancentrum: Experts@Your Work.

Afbeelding Bron VDAB loopbaancheque en een vrouw die straalt, slogan ga fluitend naar je werk