Gratis adviesgesprek van 45 minuten

Wil je kans maken op een gratis adviesgesprek om beter met gehoorverlies te kunnen omgaan?

Fijn dat je interesse hebt om met mij in gesprek te gaan over je gehoorverlies.

Elke maand geef ik aan drie slechthorenden een gratis advies-of analysegesprek van 45 minuten, waarin ze met mij hun ervaringen en uitdagingen kunnen delen met gehoorverlies en de combinatie met het werk. Ik krijg hierbij al een eerste beeldvorming waar iemand met verminderd gehoor staat en waar die naartoe wil! 

Hoe kan je je gratis adviesgesprek aanvragen?

Als je graag een gratis adviesgesprek zou willen aanvragen, stuur me dan alvast een mailtje waarin je me kort je situatie uitlegt, waar je tegenaan loopt, en wat je graag uit het gesprek wilt halen.

Nog kort over mij…

Ik ben Wendy Verbiest, 47 jaar en al zes jaar actief als zelfstandige tolk in het onderwijs. Ik zet voor dove leerlingen spraak om naar tekst. Gedurende die zes jaar heb ik ook heel wat leerkrachten leren kennen, en heb ik mij verdiept in de problematiek van gehoorverlies bij leerkrachten. Daarenboven kreeg ik zelf te maken met progressief gehoorverlies. Dat, in combinatie met mijn passie voor lesgeven en het onderwijs, heeft mij ertoe aangezet mijn praktijk voor gehoorverlies uit te bouwen. Naast de speciale affiniteit in het onderwijs, heb ik dat ook voor de politie (ik heb er bijna 19 jaar gewerkt), tolken en het ondernemerschap.

Je leest meer over mij en mijn missie op de pagina ‘Over Wendy’.

Communicatiecoach gehoorverlies