Herken je dit?

Kun je wel nog lesgeven met gehoorverlies? Of heb je de vergadering kunnen volgen en weet je wel wat jouw verantwoordelijkheid/taak is? … Je wordt geconfronteerd met kritische vragen over je functioneren met gehoorverlies?

Je krijgt zelfs zeer strenge blikken en je voelt je met argusogen bekeken?

Je voelt je plots in snelheid gepakt door die onaangename, onverwachte reacties en die halen je uit je evenwicht.

Je krijgt stress, angst en onzekerheid. En misschien denk je zelfs: dit is mijn ergste nachtmerrie. Dat anderen twijfelen over jouw bekwaamheid en ja, er zijn aanpassingen nodig maar ik doe nog steeds graag wat ik doe en… goed!

Ik kan jou helpen

Laat je ondersteunen en blijf niet met die angst en zorgen zitten. Graag wil ik op het moment dat je zelfvertrouwen op de proef wordt gesteld aan je zijde staan. Download onderstaande tips en neem ook eens een kijkje op de andere pagina’s van mijn website voor meer informatie en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. De gids is gericht naar leerkrachten, maar absoluut breed toepasbaar voor alle beroepen.

Jouw capaciteiten in twijfel?

Download enkele stappen die je kunt zetten om professioneel en doeltreffend te reageren, rekening houdend met effectieve communicatie en het inzetten van sterke communicatieve vaardigheden.

Gids Je professionele omgeving twijfelt aan jouw capaciteiten