Neem je werkzorgen mee naar huis en geniet je amper nog van je gezin en sociale kring?

LOOPBAAN- EN CARRIEREBEGELEIDING

Als professionele loopbaan- en carrièrebegeleider sta ik klaar voor…

leidinggevenden, professionals en voor zij die een heel verantwoordelijke functie dragen en werkgerelateerde problemen niet alleen een negatieve invloed heeft op jou, maar ook op het gezin en de sociale kring.

Je wilt je professionele rol opnemen, voluit voor je ambities gaan, en tegelijkertijd ook balans in werk en leven!

Neem je eigen loopbaan in handen!

Krijg meer

Duidelijkheid en helderheid

En meer

Zelfvertrouwen en daadkracht

Maar minder

Zorgen

Herken je dit?

 • Je hebt moeite met het dragen van verantwoordelijkheid.
 • Je wordt steeds meer onzeker over je beslissingen op het werk. Je zelfvertrouwen zit momenteel op een laag pitje?
 • Je voelt een enorme druk om alles te doen draaien.
 • Je bent het beu om constant brandjes te blussen.
 • Je ervaart een disbalans tussen werk en privé. En je energiepeil lijkt vaak onder het optimale niveau te liggen.
 • Je maakt je zorgen over je huidige baan. Je weet niet zeker of het nog wel bij je past, waar je passie ligt en welke verborgen talenten je nog hebt.


Verlang je naar een positieve verandering in je professionele leven, maar weet je niet waar te beginnen?

Hoe zou het voor je zijn als je…

 • jezelf een stuk beter kent, waardoor je meer zelfvertrouwen hebt
 • weet wat je energie geeft en welke energielekken je beter vaarwel zegt of anders mee gaat omgaan
 • weet wat je wilt bereiken en welke stappen je te zetten hebt
 • veel beter kunt omgaan met verantwoordelijkheid
 • opportuniteiten ziet en die je met beide handen pakt
 • meer balans ervaart tussen je carrière, die je voldoening geeft, en je privéleven
 • moedige beslissingen gaat nemen en dilemma’s zien als kansen
 • durft te gaan voor je ambities en positieve impact op het werk!

Waarom met mij samenwerken?

Ik begeleid jou naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling bij het dragen van verantwoordelijkheid. Mijn aanpak is volledig gericht op jou, omdat ik geloof in de focus met 1-op-1 begeleiding. Met mijn hybride aanpak ben ik bereikbaar voor berichten op momenten als dat voor jou het beste uitkomt, weliswaar binnen de redelijke grenzen. Ik leg deze uiteraard op voorhand uit. Open communicatie en transparantie zijn voor mij ook belangrijk, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En voor mij werkt dit best in beide richtingen.

Mijn flexibiliteit kenmerkt zich door het ontbreken van vaste trajecten. Jij bepaalt waar we over praten en welke thema’s we verkennen. Geen vastomlijnd pad, omdat ik begrijp dat iedereen zijn eigen tempo heeft. Jouw ritme is de maatstaf, en ik geloof niet in een one-size-fits-alle benadering. Misschien evalueren we laten de behoefte aan een specifiek traject, maar voor nu wil ik je graag op deze manier ondersteunen en begeleiden, als sparringpartner en mentor.

Ik ben trots op mijn toewijding en betrokkenheid bij jouw succes. Mijn begeleiding is afgestemd op jouw unieke loopbaanvraag en behoeften!

Ik denk strategisch, resultaat- en oplossingsgericht, focus op jou en je doelen, die we samen opstellen, en dat maakt me uniek in het helpen van anderen bij het bereiken van hun loopbaandoelen: een plan! Ik ben vlot bereikbaar en zal alles geven wat ik in me heb om jou te begeleiden en te ondersteunen bij verantwoordelijkheid, bij jouw groei, naar werkplezier en ervoor te zorgen dat het leven voor jou nog leuker wordt door meer balans werk en privé en mismatches aan te pakken. Ik deel mijn kennis, inzichten, competenties en vaardigheden, al mijn ervaringen (binnen de redelijkheid en privacy) om jou te begeleiden naar je succes in je doelen. Ik deel dit graag, zodat jij verder (praktisch) aan de slag kan! Ik los het niet allemaal op voor jou, maar samen. Ik begeleid je en jij doet de rest!

Mijn doel is om jou te empoweren en te inspireren om je volledig potentieel te benutten en voor een gezonder werk-leven balans!

Ik ben hier om je te ondersteunen!

Dan sta ik als professionele loopbaan- en carrièrebegeleider klaar om jou te ondersteunen bij het dragen van verantwoordelijkheid, om je volledig potentieel te benutten, je rol op te nemen, balans werk en privé, het werk ‘parkeren’ en op het werk laten, meer werkplezier en thuis kunnen genieten van je gezin en een leuke tijd bij vrienden en familie! Ik begrijp deze uitdagingen. Samen gaan we kijken waar de mismatches zijn, waar je vastloopt en gaan we oplossingsgericht aan de slag. We gaan kijken waar groei mogelijk is, een plan opstellen, concreet en meetbaar… we gaan voor resultaat en positieve impact!

Professionele groei en tevreden aan het werk zijn is waar ik je mee kan helpen.  Soms wordt je zelfvertrouwen op de proef gesteld, vooral als je professioneel wilt groeien. Twijfels en angst overmannen je dan en kunnen obstakels vormen op je pad naar persoonlijke ontwikkeling. Graag wil ik op dat moment aan je zijde staan en je bijstaan om je volledig potentieel te ontdekken door samen te onderzoeken waar je struikelt, en welke stappen er nodig zijn om naar een carrière te streven die je echt gelukkig maakt. Ik ben ervan overtuigd dat zelfs in de meest uitdagende situaties je dit kan bereiken. Door te investeren in jezelf en te werken aan zelfvertrouwen, de juiste keuzes maken die in lijn liggen met je drijfveren kan je terug ‘flow’ ervaren en positiviteit ervaren in je werk en je leven.

Wat kan je verwachten als je met mij samenwerkt?

Je krijgt

Inzicht en gehoord worden

Maar zeker ook

Veerkracht en energie

En je krijgt absoluut

Meer werkplezier én een beter werk-leven balans!

Samenwerkingsopties

Loopbaan Boost Basis

(Extra) Online sessies via Zoom & wekelijkse opvolging en/of accountability via WhatsApp


Loopbaan Boost Sessies

Loopbaanbegeleiding in flexibel traject zonder tussentijdse ondersteuning

Loopbaan Boost Plus

Exclusief aanbod voor een duurzame en flexibele samenwerking

Loopbaan Boost Basis
De flexibele ondersteuning is om de twee weken een online call van 45 minuten, via Zoom, wekelijkse check-in en tussentijdse vragen via WhatsApp. Tools apart verkrijgbaar als DIY.

3 maanden: €275,00

Mogelijkheid:
Per maand €95,00

Loopbaan Boost Sessies
3 uren coachingsessies met onderwerpen die jij kiest uit mijn thema’s of expertise.
Geen tussentijdse feedback over de oefeningen en tools.

Minimum 3 uren: €275,00

Extra betalingsmogelijkheid: Loopbaancheques VDAB* (eerste cheque voor 4 uren – €45,00 + tweede cheque voor 3 uren €45,00

Loopbaan Boost Plus
Duurzame samenwerking van 6 maanden, met 3 sessies per maand, extra tools en bronnen, feedback over oefeningen en reflecties via mail, hogere reactiesnelheid WhatsApp,…

(Tarief op aanvraag!)

*Recht op VDAB-loopbaancheques?

Dan vraag je je loopbaancheque aan bij de VDAB. Dit is zowel voor werknemers en zelfstandigen in Vlaanderen met minstens 7 jaar werkervaring. Klik hier om na te gaan of je recht hebt op de loopbaancheques: Alles over loopbaancheques | VDAB)

Hoe werkt het?

 • Kies uit bovenstaande wat best bij jou past.
 • Boek je gratis adviesgesprek of indien we dit gesprek al hadden en je wilt met me samenwerken, stuur me een mail met welk aanbod je kiest. Twijfel je nog of vragen over gesubsidieerde loopbaanbegeleiding? Dan help ik je uiteraard verder.
 • Nadat je me via mail je keuze hebt doorgegeven, mail ik je de factuur voor overschrijving. Na ontvangst van betaling krijg je van mij de link om je eerste sessie te boeken en gaan we van start.
 • De start is een intakegesprek (45 minuten), waar ik ook bespreek hoe de onderlinge communicatie gebeurt. WhatsApp en mailrespons (mail enkel bij de formule van zes maanden) is binnen de redelijkheid.
 • De mogelijkheid per maand is niet permanent mogelijk. Grijp dus je kans om in deze formule in te stappen!

Laat je begeleiden!

Het is tijd om jouw pad naar een betere carrière en een gelukkiger leven te ontdekken. Samen gaan we op zoek naar jouw ware passie, onthullen we je unieke talenten, en ontwikkelen we een strategie om verandering te omarmen.

Laat (mentale of organisatorische) chaos, overspanning en een gebrek aan zelfvertrouwen dus voortaan verleden tijd zijn, zodat je een veel gezondere werk-leven balans krijgt, optimaler kunt presteren en effectiever kunt zijn in je werk en relaties. Samen herstellen we de balans tussen werk en privé, zodat je weer vol energie zit en kunt genieten van alle aspecten van je leven.

Na een samenwerking met mij…

 • Ken je jezelf een stuk beter, waardoor je meer zelfvertrouwen hebt
 • Weet je wat energie geeft en welke energielekken je beter vaarwel zegt of anders mee gaat omgaan
 • Ga je veel sneller mismatches herkennen en iets aanpakken
 • Weet je wat je wilt bereiken en welke stappen je te zetten hebt
 • Beter de verantwoordelijkheid dragen
 • Weet je welke opleiding je nog kunt doen om je kennis en vaardigheden bij te schaven, om zo je volledig potentieel te benutten
 • Zie je opportuniteiten die je met beide handen pakt en laat je links wat niet meer werkt
 • Ervaar je meer balans tussen je carrière, die je voldoening geeft, en je privéleven
 • Ga je moedige beslissingen nemen en dilemma’s zien als kansen
 • Durf je gaan voor je ambities en positieve impact op het werk!

Wat kun je verwachten?

 • Een klankbord waar je in alle vertrouwen en respect je verhaal kwijt kunt
 • Perspectief en inzicht waar je nog kunt groeien, richting en helderheid
 • Flexibele ondersteuning
 • Een plan met een visie, opties, doelen om zo je horizon te verruimen en een helder beeld over je toekomst – concreet meetbare stapjes. Je weet wat je te doen staat en je ziet het volledig zitten!

Lijkt dit wat om mee aan de slag te gaan?

Flexibele ondersteuning, op de momenten die jou het beste uitkomt

Je kiest zelf het thema

Beschikbaar voor tussentijdse vragen

En geen al te grote investering, maar wel met een waardevolle begeleiding…

Klaar om voluit voor je ambities te gaan?

Wacht niet langer om je loopbaan in eigen handen te nemen. Dit laagdrempelig aanbod is echt voor jou als je niet langer meer in die stress wilt werken. Hoe langer je wacht, des te langer het proces en des te meer investering het gaat nemen om de zaken helder en duidelijk te krijgen. Het basisabonnement per maand is beperkt! Aarzel niet om hiermee aan de slag te gaan!

Neem contact en we plannen een kennismaking in. De loopbaanbegeleiding gaat door in Waasmont (Landen) of online.

Ik help je graag verder met vraagstukken rond communicatie, efficiëntie, timemanagement, leanmanagement, opleidingsbehoeften, dilemma’s en administratieve processen en workflows!

*Als je voldoet aan de voorwaarden van de VDAB (Alles over loopbaancheques | VDAB), kun je loopbaancheques gebruiken voor 7 uur begeleiding tegen een tarief van €90,00. De coaching richt zich op het verkennen van je carrièrepad, het versterken van je werkrelaties door verbeterde communicatie, stressmanagement, veerkracht en nog meer. De sessies kunnen online doorgaan of in mijn kantoor in Waasmont. Samen gaan we aan de slag en neem zo regie over je loopbaan!

Gesubsidieerde coaching aanbieden, is mogelijk dankzij de samenwerking met het erkend loopbaancentrum: Experts@Your Work.

Afbeelding Bron VDAB loopbaancheque en een vrouw die straalt, slogan ga fluitend naar je werk