Word jij geconfronteerd met uitdagingen in je loopbaan omwille van gehoorverlies?

Loopbaan- en communicatieondersteuning

Ik kan jou helpen om met verminderd gehoor toch optimaal te functioneren op het werk en te genieten van het dagelijks leven.

Loopbaanontwikkeling en communicatieondersteuning voor werknemers en zelfstandigen met mild als matig gehoorverlies.

Versterk en verbeter je communicatievaardigheden voor meer groei, kansen en succes op het werk.

Communicatie-expert voor de actieve slechthorenden

Hoi en welkom op mijn website.
Ik ben Wendy Verbiest. Het is mijn passie om mensen met communicatieproblemen, als gevolg van gehoorverlies, te ondersteunen naar verbeterde communicatie. Achter de schermen word ik geïnspireerd door Lien, onze trouwe Mechelse herder. Zij symboliseert mijn toewijding aan community building. Ook mijn dochter speelt een belangrijke rol, want zij brengt mijn visuele taal tot leven en ondersteunt onze marketinginspanningen. Samen vormen we een warm team dat gelooft in menselijk contact!

Jouw reis

Je bent een ambitieuze zelfstandige of een vastberaden en actieve werknemer met een prachtige carrière en gedijt al geruime tijd bij dezelfde werkgever. De gedachte om er tot aan je pensioen te blijven, voelt vertrouwd en comfortabel. Je voelt je er thuis en je hebt plezier in je werk. Het idee om te stoppen is nog ver weg. Echter, er is één obstakel dat langzaamaan een impact begint te hebben op je leven: gehoorvermindering. Je voelt de impact ervan op je carrière en je persoonlijke leven. Nu wil je actief aan de slag om obstakels het hoofd te bieden, zodat jij (opnieuw) optimaal kunt functioneren op het werk.

Ik begrijp je uitdagingen en ik ben hier om je te begeleiden naar effectieve communicatie en succesvolle loopbaanontwikkeling.

Credentials (meer over mij en mijn troeven), Lees meer over mijn passie en toewijding als hoorcoach

HoorcoachWendy Verbiest

Uitdagingen aangaan

Gehoorverlies mag geen obstakel zijn voor jouw groei. Ik begrijp dat gesprekken volgen en bijdragen in een team soms een strijd kan zijn. Maar ik ben hier om je te vertellen dat je er niet alleen voor staat. Samen gaan we actief aan de slag om deze obstakels te overwinnen.

Mijn benadering van communicatieverbetering en loopbaanplanning.

Mijn benadering omvat zowel communicatieverbetering als loopbaanplanning. We bespreken niet alleen praktische strategieën, maar ook de emotionele aspecten van jouw pad. Als brug naar specialisten zoals artsen, audiologen en audiciens, zorgen we ervoor dat jij de best mogelijke ondersteuning krijgt.

Laat je niet ontmoedigen door gehoorverlies. Samen gaan we werken aan verbeterde communicatie en zelfvertrouwen. Ontdek hoe je jouw passie en carrière kunt blijven nastreven, en geniet van persoonlijke en professionele groei.

Je bent niet alleen!

Geen eindeloze tips van het internet. Jij verdient de beste begeleiding! Met persoonlijke, flexibele ondersteuning en objectief advies ben ik hier om je te helpen met jouw unieke uitdagingen. Ik ben er om te bewijzen dat gehoorverlies geen einde betekent, maar een nieuw begin.

Neem de eerste stap

Laten we samen jouw communicatie en je loopbaan versterken. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend ontdekkingsgesprek van 30 minuten. Samen zullen we de weg effenen naar succesvolle communicatie en persoonlijke groei.

Plan vandaag nog jouw gesprek en begin met effectief communiceren met verminderd gehoor!

Hartelijke groeten

Wendy Verbiest
Communicatie-expert verminderd gehoor en hoorcoach
Gesprek- en taalfacilitator bij gehoorverlies
Schrijf- & stemtolk
Contentcreator YouTube