Aanbod

Voluit voor je loopbaan en ambities gaan, én een gezonder werk-privébalans, het kan!

Loopbaan Boost Basis

(Extra) Online sessies via Zoom & wekelijkse opvolging en/of accountability via WhatsApp


Loopbaan Boost Sessies

Loopbaanbegeleiding in flexibel traject zonder tussentijdse ondersteuning

Op vraag Loopbaan Boost Plus

Exclusief aanbod voor een duurzame en flexibele samenwerking

Loopbaan Boost Basis
De flexibele ondersteuning is om de twee weken een online call van 45 minuten, via Zoom, wekelijkse check-in en tussentijdse vragen via WhatsApp. Tools apart verkrijgbaar als DIY.

3 maanden: €275,00

Mogelijkheid:
Per maand €95,00

Loopbaan Boost Sessies
3 uren coachingsessies met onderwerpen die jij kiest uit mijn thema’s of expertise.
Geen tussentijdse feedback over de oefeningen en tools.

Minimum 3 uren: €275,00

Extra betalingsmogelijkheid: Loopbaancheques VDAB* (eerste cheque voor 4 uren – €45,00 + tweede cheque voor 3 uren €45,00

Loopbaan Boost Plus
Duurzame samenwerking van 6 maanden, met 3 sessies per maand, extra tools en bronnen, feedback over oefeningen en reflecties via mail, hogere reactiesnelheid WhatsApp,…

(Tarief op aanvraag!)

*Recht op VDAB-loopbaancheques?

Dan vraag je je loopbaancheque aan bij de VDAB. Dit is zowel voor werknemers en zelfstandigen in Vlaanderen met minstens 7 jaar werkervaring. Klik hier om na te gaan of je recht hebt op de loopbaancheques: Alles over loopbaancheques | VDAB)

Hoe werkt het?

  • Kies uit bovenstaande wat best bij jou past.
  • Boek je gratis adviesgesprek of indien we dit gesprek al hadden en je wilt met me samenwerken, stuur me een mail met welk aanbod je kiest. Twijfel je nog of vragen over gesubsidieerde loopbaanbegeleiding? Dan help ik je uiteraard verder.
  • Nadat je me via mail je keuze hebt doorgegeven, mail ik je de factuur voor overschrijving. Na ontvangst van betaling krijg je van mij de link om je eerste sessie te boeken en gaan we van start.
  • De start is een intakegesprek (45 minuten), waar ik ook bespreek hoe de onderlinge communicatie gebeurt. WhatsApp en mailrespons (mail enkel bij de formule van zes maanden) is binnen de redelijkheid.
  • Loopbaan Boost Basis per maand is beperkt in tijd, met andere woorden: deze formule is tijdelijk!

Wat kun je verwachten?

  • Een klankbord waar je in alle vertrouwen en respect je verhaal kwijt kunt
  • Perspectief en inzicht waar je nog kunt groeien
  • Flexibele ondersteuning
  • Een plan met een visie, opties, doelen om zo je horizon te verruimen en een helder beeld over je toekomst – concreet meetbare stapjes. Je weet wat je te doen staat en je ziet het volledig zitten!

Klaar om voor je ambities te gaan en je rol volledig op te nemen?

Van een hoofd vol twijfels naar een duidelijk plan voor je carrière dat helemaal bij je past! Gedaan met mismatches en disbalans in je werk en leven!

Klaar om te onderzoeken vanwaar die mismatches komen en welke stappen je best neemt voor meer helderheid, duidelijkheid, rust en structuur. Meer efficiëntie en meer tijd voor menselijke verbinding, want het loopt op wieltjes. Jij staat daar voortaan met meer zelfvertrouwen en vastbesloten om een positieve impact te maken op het werk, gemotiveerd en nog energie over voor de andere (gezins)activiteiten in je leven en met je sociale kring!

Waarom met mij samenwerken?

Ik begeleid jou naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling bij het dragen van verantwoordelijkheid. Mijn aanpak is volledig gericht op jou, omdat ik geloof in de focus met 1-op-1 begeleiding. Met mijn hybride aanpak ben ik bereikbaar voor berichten op momenten als dat voor jou het beste uitkomt, weliswaar binnen de redelijke grenzen. Ik leg deze uiteraard op voorhand uit. Open communicatie en transparantie zijn voor mij ook belangrijk, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En voor mij werkt dit best in beide richtingen.

Mijn flexibiliteit kenmerkt zich door het ontbreken van vaste trajecten. Jij bepaalt waar we over praten en welke thema’s we verkennen. Geen vastomlijnd pad, omdat ik begrijp dat iedereen zijn eigen tempo heeft. Jouw ritme is de maatstaf, en ik geloof niet in een one-size-fits-alle benadering. Misschien evalueren we laten de behoefte aan een specifiek traject, maar voor nu wil ik je graag op deze manier ondersteunen en begeleiden, als sparringpartner en mentor.

Ik ben trots op mijn toewijding en betrokkenheid bij jouw succes. Mijn begeleiding is afgestemd op jouw unieke loopbaanvraag en behoeften!

Ik denk strategisch, resultaat- en oplossingsgericht, focus op jou en je doelen, die we samen opstellen, en dat maakt me uniek in het helpen van anderen bij het bereiken van hun loopbaandoelen: een plan! Ik ben vlot bereikbaar en zal alles geven wat ik in me heb om jou te begeleiden en te ondersteunen bij verantwoordelijkheid, bij jouw groei, naar werkplezier en ervoor te zorgen dat het leven voor jou nog leuker wordt door meer balans werk en privé en mismatches aan te pakken. Ik deel mijn kennis, inzichten, competenties en vaardigheden, al mijn ervaringen (binnen de redelijkheid en privacy) om jou te begeleiden naar je succes in je doelen. Ik deel dit graag, zodat jij verder (praktisch) aan de slag kan! Ik los het niet allemaal op voor jou, maar samen. Ik begeleid je en jij doet de rest!

Mijn doel is om jou te empoweren en te inspireren om je volledig potentieel te benutten en voor een gezonder werk-leven balans!


Vermelde prijzen kunnen variabel zijn. Dit is het geval bij wijziging programma, en dus op vraag én jaarlijkse aanpassing van de bedragen (de gepubliceerde bedragen zijn geldig voor 2024).