Over mij

Als professioneel loopbaan- en carrièrebegeleider sta ik klaar om jou te helpen voluit voor jouw rol te gaan!

Loopbaan- en carrièrebegeleiding

Hoi! Ik ben Wendy. Ik begon mijn loopbaan in een sterk hiërarchische organisatie, waar ik doorgroeide naar het middenkader. Soms nam ik werkzorgen mee naar huis, wat een negatieve invloed had op mijn mijn gezin. Ik was moe en had weinig over voor leuke dingen. Ik begrijp als geen ander de impact van werk op het persoonlijke leven, als in je professionele carrière!

Wil je weten hoe het verder ging? Lees dan zeker verder!

Achtergrond

Met mijn 19 jaar ervaring in een hiërarchische organisatie begrijp ik dus heel goed de uitdagingen van meerdere taken, verschillende rollen en functies. Die ervaring wil ik nu graag inzetten om anderen te helpen hun doelen te bereiken e ze het podium te geven dat ze verdienen.

Bovendien heb ik een extra affiniteit in communiceren met gehoorverlies, wat me een extra inzicht geeft in de diverse uitdagingen die mensen met verminderd gehoor op het werk kunnen ervaren. Ik zet al meer dan 7 jaren spraak om naar tekst, live/online/uitgesteld voor dove studenten en zwaar slechthorende leerlingen! Dit is een extra expertise waar ik slechthorende professionals help actief om te gaan met verminderd gehoor en communiceren met gehoorverlies op het werk, zodat die heel veerkrachtig zijn unieke talenten, vaardigheden, kennis en competenties blijft inzetten!

Mijn visie en aanpak

Ik begeleid jou naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling bij het dragen van verantwoordelijkheid. Mijn aanpak is volledig gericht op jou, omdat ik geloof in de focus met 1-op-1 begeleiding.

Met mijn hybride aanpak ben ik bereikbaar voor berichten op momenten als dat voor jou het beste uitkomt, weliswaar binnen de redelijke grenzen.

Open communicatie en transparantie zijn voor mij erg belangrijk, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. Dit werkt uiteraard in beide richtingen.

Mijn flexibiliteit kenmerkt zich door het ontbreken van vaste trajecten. Jij bepaalt waar we over praten en welke thema’s we verkennen. Geen vastomlijnd pad, omdat ik begrijp dat iedereen zijn eigen tempo heeft. Jouw ritme is de maatstaf, en ik geloof niet in een one-size-fits-alle benadering. Misschien evalueren we laten de behoefte aan een specifiek traject, maar voor nu wil ik je graag op deze manier ondersteunen en begeleiden.

Mijn doel is duurzame verandering en voortdurende groei. We streven naar resultaten die blijvend zijn en die passen bij jouw professionele ontwikkeling. Elke week houden we contact via WhatsApp voor een korte follow-up, zodat we samen kunnen reflecteren op jouw vooruitgang.

Ik denk strategisch, resultaat- en oplossingsgericht en focus op het doel dat we samen opstellen.

Adviesgesprek kan via Zoom, of in mijn kantoor in Waasmont.

Ben je een slechthorende professional? Geef me je communicatievoorkeur aan via mail!

Iets meer over waar ik van hou…

Humor in kwadraat
Theoriesnacks voor de nieuwsgierige honger
Koffie met een vleugje koffiekunst (als de barista dat doet)
Muziek tijdens het achter de schermen werken
Vlees en vis komen niet op bord
Jong van geest
Beetje introvert maar zo sociaal
Psychologische trillers, moord, waargebeurde verhalen YES!

Zou eens willen weten of acteren iets voor mij is…