Ben je klaar om jouw talenten te laten zien, en de situaties waar communicatie stroef verloopt aan te pakken?

loopbaanbegeleiding (7u) met loopbaancheques VDAB

Neem je eigen loopbaan in handen

Ik begrijp dat zelfvertrouwen soms ver te zoeken is, vooral wanneer je op zoek bent naar professionele groei. Samen onderzoeken we waar je struikelt, wat je wilt bereiken in je carrière en welke stappen nodig zijn om daar te komen.

Als jouw loopbaancoach begeleid ik je in situaties waarin communicatie niet altijd soepel verloopt, al of niet ten gevolge van gehoorverlies.

Herken je dit?

  • Maak je je zorgen over je huidige baan? Weet je niet zeker of het nog wel bij je past?
  • Vraag je je af waar je ware passie ligt en welke verborgen talenten je hebt?
  • Verlang je naar een positieve verandering in je professionele leven, maar weet je niet waar te beginnen?
  • Voel je je vastzitten in communicatieproblemen? Is je zelfvertrouwen op een laag pitje?
  • Ervaar je een disbalans tussen werk en privé? Lijkt je energiepeil vaak onder het optimale niveau te liggen?

Laat je begeleiden

Het is tijd om jouw pad naar een betere carrière en een gelukkiger leven te ontdekken. Samen gaan we op zoek naar jouw ware passie, onthullen we je unieke talenten, en ontwikkelen we een strategie om verandering te omarmen.

Laat communicatieproblemen en een gebrek aan zelfvertrouwen verleden tijd zijn. Samen zullen we jouw zelfvertrouwen herstellen en communicatieve vaardigheden verbeteren, zodat je effectiever kunt zijn in je werk en relaties.

En laten we de balans tussen werk en privé herstellen, zodat je weer vol energie zit en optimaal kunt presteren in alle aspecten van je leven.

Ik kan je helpen

Hallo! Ik ben Wendy. Als loopbaancoach richt ik me ook op werknemers en ondernemers waar de communicatie met anderen niet altijd soepel verloopt. Of dit nu ligt aan communicatieproblemen ten gevolge van gehoorverlies of niet, communiceren met anderen is een belangrijk element binnen de werkcontext. Professionele groei en tevreden aan het werk zijn is waar ik je mee kan helpen.  Soms wordt je zelfvertrouwen op de proef gesteld, vooral als je professioneel wilt groeien. Twijfels en angst overmannen je dan en kunnen obstakels vormen op je pad naar persoonlijke ontwikkeling. Graag wil ik op dat moment aan je zijde staan en je bijstaan om je volledig potentieel te ontdekken door samen te onderzoeken waar je struikelt, en welke stappen er nodig zijn om naar een carrière te streven die je echt gelukkig maakt. Ik ben ervan overtuigd dat zelfs in de meest uitdagende situaties je dit kan bereiken. Door te investeren in jezelf en te werken aan zelfvertrouwen, de juiste keuzes maken die in lijn liggen met je drijfveren kan je terug ‘flow’ ervaren en positiviteit ervaren in je werk en je leven.

Wat mag je verwachten?

Als je voldoet aan de voorwaarden van de VDAB (Alles over loopbaancheques | VDAB), kun je loopbaancheques gebruiken voor 7 uur begeleiding tegen een tarief van €90,00. De coaching richt zich op het verkennen van je carrièrepad, het versterken van je werkrelaties door verbeterde interne communicatie, stressmanagement, veerkracht en nog meer.

Als jouw loopbaancoach help ik je in situaties waarin communicatie soms stroef verloopt, of dit nu te maken heeft met gehoorproblemen of andere factoren.

Gesubsidieerde coaching aanbieden, is mogelijk dankzij de samenwerking met het erkend loopbaancentrum: Experts@Your Work.