Wil je inzicht krijgen in hoe je je werk ervaart
en hoe je dit kunt verbeteren? Dan is een onderzoek naar je werkbeleving iets voor jou!

jobtevredenheid is het doel!

Ontdek je huidige werkbeleving, identificeer knelpunten, en verbeter het juiste aspect door te kijken naar je huidige situatie en in welke mate je dit in de toekomst anders wil.

Optimaliseer je werkbeleving en bereik zo je ideale carrièrekansen en ervaar meer voldoening in je werk, een hogere tevredenheid, balans tussen werk en privé, betere relaties en meer! Een assessment Werkbeleving is dé groeisprong voor jou, om samen met mij, succesvolle stappen te zetten naar wat je ook wilt bereiken in de toekomst.

Ga met de juiste loopbaanvraag of waar je precies tegenaan loopt aan de slag?

Heb je het gevoel dat je werkplezier tekortschiet? Met een werkbelevingsonderzoek krijg je inzicht in je huidige situatie en ontdek je waar je verbeteringen kunt aanbrengen voor een vervullende carrière.

Werkbelevingsaspecten:

 • Werk-privé balans
 • Loon
 • Relaties op het werk
 • Ondersteuning en begeleiding
 • Uitdagingen en groei
 • Inzetten van talenten
 • En meer!

Een werkbelevingsonderzoek helpt je dus om inzicht te krijgen in hoe je tevreden bent met de verschillende aspecten. Je bekijkt je huidige situatie en in welke mate je dit in de toekomst anders wil!

We focussen ons op datgene waar je in de eerste plaats verandering wilt. Samen met mij gaan naar een verbeterde werkbeleving – wat moet er nu veranderen en wat is voor nu nog goed, maar wel op te volgen.

Download de gratis template Werkbeleving Nu en Toekomst

Dieptegesprek

Plan een dieptegesprek: Bespreek je resultaten en formuleer een gerichte loopbaanvraag

Een navolgend gesprek om je ingevulde template te bespreken is wellicht heel interessant voor je om die echte loopbaanvraag nu eens helder en duidelijk te formuleren. Alleen zo ga je echt met het juiste aan de slag, waar het schoentje echt knelt en ga je met een juiste strategie en acties aan de slag. Samen gaan we dus dieper in op jouw situatie. We onderzoeken de kern van je eventuele ontevredenheid op je werk en werken aan een concrete strategie om vooruitgang te boeken, richting meer voldoening en hogere tevredenheid. Dit is geen quick fix, maar een diepgaand proces om duurzame oplossingen te vinden.

Dieptegesprek Werkbeleving: €135,00 (1,5 uur)

Krijg meer

Heldere inzichten en duidelijkheid

En meer

Daadkracht en focus op verandering en groei

Maar minder

Zinloze acties (anders is het maar een pleister op de wonde!)

Hoe het werkt:

 • Download gratis de template Werkbeleving Nu en Toekomst – Krijg direct toegang tot een template om je huidige werkbeleving en gewenste toekomstige situatie in kaart te brengen.
 • Plan een dieptegesprek – Bespreek je ingevulde template in een dieptegesprek en formuleer samen een gerichte loopbaanvraag. Vraag dit gesprek van anderhalf uur (€135,00) aan via mail!
 • Je beslist dan of je samen met mij verder aan de slag wilt (de kern van het probleem aanpakken, concrete doelen en gedetailleerd actieplan, ondersteuning bij de uitvoering en toepassing, regelmatige evaluatie om je voortgang te bewaken), ook van mijn kant uit, en doe ik je een voorstel op maat. Je gaat sowieso aan het einde van dat dieptegesprek een helder zicht krijgen waar je aan kunt werken en welk doel je kunt stellen.


Profielfoto Wendy Verbiest

Voordelen:

 • Verhoogde werktevredenheid
 • Betere werk-privébalans
 • Meer voldoening op je werk
 • Duidelijke actieplannen voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling (vb. werkbaar werk en stressmanagement, timemanagement, …)

Klaar voor verandering?

Als je echt vooruit wil en je volledig potentieel wil gaan benutten, je serieus bent over je ambities en bereid bent om actief aan de slag te gaan, download dan nu de template Werkbeleving Nu en Toekomst. Start je reis naar een vervullende carrière!