Wil je jouw unieke positionering op de arbeidsmarkt ontdekken en de ideale job aantrekken of je werkbeleving optimaliseren?

de perfecte job bestaat…

Personal Branding is niet alleen belangrijk voor ondernemers, zeker ook wel voor werknemers, professionals en leidinggevenden is het ontdekken en versterken van jouw unieke waardepropositie de sleutel tot het aantrekken van de ideale job of het optimaliseren van je werkbeleving. Je gaat opvallen op de arbeidsmarkt, potentiële werkgevers, maar ook bij je huidige werkgever, interne selectiecommissies enz.

Dit klinkt goed!

Waarom personal branding?

In de huidige arbeidsmarkt is het essentieel om je te onderscheiden. Omwille van het competitief karakter, ook voor werkgevers is het niet altijd eenvoudig om de juiste kandidaat te vinden. Personal Branding helpt je om je unieke kwaliteiten en waarden naar voren te brengen, zodat je bijna magnetisch de juiste kansen aantrekt.

Hier zijn enkele redenen waarom samen met mij werken aan je personal branding belangrijk is:

  • Je hebt een unieke positie en sta je boven de massa door je unieke vaardigheden en talenten te benadrukken.
  • Je krijgt duidelijkheid en focus, helderheid over je professionele doelen en hoe je deze kunt bereiken.
  • Je verhoogt je zichtbaarheid voor de juiste mensen en kansen.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen en je bouwt aan een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfverzekerdheid in je professionele capaciteiten.

Hoe kan je met mij samenwerken?

Personal Branding Traject: Brand You!

Een goed doordacht personal branding, wel steeds op maat van jou, met een gestructureerde aanpak die je stap voor stap helpt om je unieke waardepropositie te ontdekken en te versterken.

We werken 12 uren samen, verdeeld over meerdere sessies (per sessie wel minimum anderhalf uur) en fases: intake en doelstellingen, zelfontdekking en waardepropositie, profilering en branding strategie, online en offline zichtbaarheid, en meer!

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en resultaatgericht. We beginnen met een diepgaande analyse van jouw huidige situatie, doelen en uitdagingen. Vervolgens werken we samen aan een plan dat jou helpt om je professionele doelen te bereiken. Ik breng veel in kaart: doelen, uitdagingen, en ook wie jij bent, wat je kunt, wat je wil, wat je niet wil… en je plan is persoonlijk op maat. Bovendien krijg je doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je op koers blijft en je doelen bereikt!

Het traject is flexibel en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en agenda. De sessies worden verspreid over 4 maanden, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en voorkeur. En nogmaals, naast de geplande sessies ben ik ook bereikbaar voor vragen en feedback tussen de sessies door, dit kan via e-mail of via WhatsApp.

Tarief: €800 (vanaf 2025 nieuw tarief!) – bonus een gratis feedbacksessie van 45 minuten (tot maximum twee maanden na afronding)

Na die 12 uren kunnen we uiteraard blijven samen werken aan jouw professionele doelen – via Groeilabsessies van 1,5 uur (€135) of een follow-up samenwerking van 2 maanden (€195 totaal 3 uren)

Zakelijke vrouw aan tafeltje en gaat noteren in notitieboekje

Waarom met mij samenwerken?

Ik focus op unieke waarde en kwaliteiten, in wat jou uniek maakt en waar je sterktes liggen. Daarnaast stimuleer ik persoonlijke en professionele ontwikkeling en wat ook ontzettend belangrijk is, is het herkennen van je valkuilen (wat een duurzame carrière echt verhindert!). Ik ondersteun niet alleen in het vinden van een nieuwe job, maar ook in het verbeteren van je huidig werk of het verkennen van het ondernemerschap. Het is ook zo ontzettend belangrijk om burn-out en bore-out preventie voor oog te houden door passende taken te vinden die bij je passen! Ik help je heel graag met het opbouwen van jouw sterk persoonlijk merk dat authentiek en aantrekkelijk is voor werkgevers. Bovendien geloof ik ook sterk in een omgekeerde sollicitatieaanpak, waarbij potentiële werkgevers de moeite doen om jou te vinden en aan te trekken.

Neem contact op!

Klaar om je unieke waardepropositie te ontdekken en je professionele leven eindelijk te boosten, te veranderen? Neem vandaag nog contact met me op en boek een vrijblijvend verkennend gesprek van 30 minuten.

Ontdek je potentieel en maak de volgende stap in je carrière met Brand You! – het Personal Branding Traject voor gedreven werknemers, professionals en leidinggevenden!