Bevragingen: de stem van ondernemers en leerkrachten met gehoorverlies.

Gehoorverlies is een uitdagende situatie die een invloed kan hebben op alle aspecten van ons leven. Wij, team Capiche, geloven in ondernemers met verminderd gehoor en leerkrachten met gehoorverlies, én ja lesgeven met verminderd gehoor is mogelijk!

Bij Capiche streven we naar een inclusieve samenleving en daarom vinden wij het van groot belang om de stemmen van deze stille helden te horen en hun behoeften in kaart te brengen. Om die reden hebben we op onze website twee bevragingen gepubliceerd, zodat ondernemers en leerkrachten met gehoorverlies de gelegenheid hebben om hun ervaringen te delen en zo bij te dragen aan een beter begrip en ondersteuning.

Door deel te nemen aan bevragingen kunnen ze een stem geven aan hun uitdagingen en successen, en kunnen ze bijdragen aan een groter bewustzijn en begrip van gehoorverlies in professionele omgevingen. Daarnaast helpen de bevragingen om patronen en trends te identificeren, wat kan leiden tot gerichte en creatieve oplossingen en ondersteuning.

Hoe kunt u deelnemen?

Hoe kunt u deelnemen? Op de website staan twee bevragingen, één voor de slechthorende ondernemers en één voor slechthorende onderwijsprofessionals (dus niet enkel leerkrachten kunnen dit invullen). Wanneer u zich aanmeldt, via die pagina, ontvangt u een mail met de link naar Google Forms. We moedigen iedereen met gehoorverlies in deze beroepsgroepen aan om deel te nemen aan de bevragingen en hun stem te laten horen. Samen kunnen we werken aan een meer inclusieve en ondersteunende omgeving voor ondernemers en leerkrachten met gehoorverlies.

Conclusie

Gehoorverlies mag geen belemmering vormen voor ondernemers en leerkrachten om volledig te kunnen deelnemen aan hun professionele leven. Door bevragingen aan te bieden voor deze doelgroepen, kunnen we hun stemmen horen, hen nog beter gaan begrijpen en gerichte ondersteuning bieden. Laten we gezamenlijk streven naar een inclusieve samenleving waarin de unieke uitdagingen van ondernemers en leerkrachten met gehoorverlies worden erkend.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *