De naam Capiche Coaching

Welkom bij Capiche Coaching

Wij zijn zeer blij om je in dit blogbericht mee te nemen naar de betekenis en motivatie achter onze unieke naam. Het team Capiche is voor mensen met gehoorverlies en loopbaanvragen, en wij geloven dat onze naam de essentie van onze dienst perfect vastlegt en waarom we anders zijn.

De betekenis van Capiche

“Capiche” is een informeel woord dat voortkomt uit het Italiaans en “begrijpen” betekent. Het staat voor begrip, inzichten en het doorgronden van de situatie. We hebben bewust voor deze naam gekozen omdat begrip de kern vormt van alles wat we doen bij Capiche Coaching.

Waarom Capiche Coaching?

Wij begrijpen dat iedereen uniek is, met verschillende behoeften en uitdagingen. Onze naam weerspiegelt ons vermogen om een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak te bieden voor elk individu dat onze diensten zoekt. We luisteren naar jouw verhaal en werken samen om de beste strategie te vinden die jouw communicatie en carrière verbetert.

Communicatie en carrière zijn met elkaar verbonden. Onze naam legt de nadruk op het belang van begrip in beide aspecten van het leven. Door duidelijk te communiceren en te begrijpen, kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen. Bij Capiche Coaching helpen we je die kracht van begrip te ontdekken en te benutten.

Een vriendelijke en toegankelijke benadering

Onze naam “Capiche Coaching” heet een informeel en vriendelijk karakter. Het nodigt je net uit om jezelf te zijn en je op je gemak te voelen bij ons. We zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen naar communicatiesucces en professionele groei.

Merknaam

We wilden een naam die blijft hangen en gemakkelijk te onthouden is. Onze naam valt op en helpt ons om herkenbaar te zijn en om de boodschap van onze dienst duidelijk te communiceren.

Bij Capiche Coaching is onze naam een afspiegeling van wie we zijn en waar we voor staan. We zijn trots op onze focus op begrip, persoonlijke aandacht en gericht naar communicatie en carrière. Of je nu gehoorverlies ervaart, met loopbaanvragen worstelt of beide, we zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden. We streven ernaar om jou te helpen slagen, op een vriendelijke, toegankelijke en unieke manier.

We hopen je binnenkort te verwelkomen bij Capiche Coaching! Je bent van harte welkom voor een gratis online gesprek van 30 minuten.

Hartelijke groet

Wendy Verbiest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *