Lees meer over mijn passie en toewijding als hoorcoach

Begeleiding voor verbeterde communicatie en professionele groei

Ben jij een werknemer, leerkracht, politiemedewerker, zelfstandige met mild of matig gehoorverlies en ben je op zoek naar de nodige begeleiding?

Welkom! Mijn naam is Wendy Verbiest en ik ben hier om je te begeleiden naar verbeterde communicatie en persoonlijke en professionele groei. Ik ben vastbesloten om een positieve impact te maken op jouw leven.

Verbinden door communicatie

Ik begrijp dat gehoorverlies uitdagingen met zich meebrengt, maar het betekent niet dat je je carrière moet heroverwegen. Samen kunnen we jouw communicatievaardigheden optimaliseren, zodat je zelfverzekerd en effectief kunt communiceren, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Gehoorverlies vraagt om een specifieke aanpak en ik ben hier om je te ondersteunen bij het versterken en uitbreiden van je communicatievaardigheden.

Jouw groei en succes staan voorop

Of je nu vasthoudt aan je huidige baan, twijfelt over een nieuwe richting, of gewoonweg zoekt naar manieren om je communicatievaardigheden te verbeteren, ik ben er om je te begeleiden. Als ervaren schrijftolk werk ik al zeven jaar met dove leerlingen en studenten, en ik begrijp de unieke uitdagingen waarmee je geconfronteerd kunt worden. Mijn doel is om jou te ondersteunen bij je loopbaanvragen en ervoor te zorgen dat gehoorverlies nooit een obstakel vormt voor je professionele groei.

Meer bewustzijn en begrip

Mijn missie gaat verder dan individuele begeleiding. Ik wil het bewustzijn vergroten over gehoorverlies bij een breder publiek. Daarnaast benadruk ik dat hoorapparaten niet altijd de enige oplossing zijn en dat er meer aandacht moet zijn voor mild en matig gehoorverlies.

Mijn engagement

Met mijn achtergrond in de communicatie, onderwijs en loopbaanbegeleiding ben ik volledig uitgerust om jou te ondersteunen op jouw weg naar verbeterde communicatie en professioneel succes. Mijn persoonlijke ervaring met licht gehoorverlies geeft me een dieper begrip van jouw uitdagingen. Ik ben hier om een betrokken partner te zijn in jouw hoorreis en je te inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Neem vandaag nog contact met me op voor een verkennend gesprek en zet de eerste stappen naar jouw verbeterde communicatie en een succesvolle loopbaan.

Lees meer over Wendy zelf

Schrijf- en stemtolk

Als schrijftolk, ondertussen zeven jaar als zelfstandige, werk ik met dove leerlingen en studenten die geen gebarentaal beheersen of die liever een schrijftolk inzetten voor bepaalde vakken. Ik zag kansen om mijn communicatie-expertise nog ruimer in te zetten voor werknemers en zelfstandigen met gehoorverlies. Ik weet welke communicatiebarrières er kunnen zijn voor leerkrachten met gehoorverlies en natuurlijk ook in de andere beroepen.

profielfoto gehoorverlies
Onderweg naar een tolkopdracht op school

Opleidingen

Communicatie is mijn hoofddiploma. Na mijn hogere studies en tijdens mijn loopbaan bij de politie heb ik nog opleidingen gevolgd, waar ik best fier op ben. Ik som graag de meest belangrijke op: leerkracht via sociale promotie (beter bekend als de D-cursus), veel bijscholingen rond sociaal-emotioneel functioneren met gehoorverlies, modules psychologie en orthopedagogie, basis training audiologie en de opleiding loopbaanbegeleiding (bij een erkend centrum) staat als meest recente genoteerd. Ik sta dus volledig klaar om samen met jou aan een betere toekomst te werken. Laat mij jou begeleiden in het optimaal functioneren op het werk, ja ook met je verminderd gehoor.

Samenwerken

Laten we dus samenwerken aan een toekomst waarin je vol vertrouwen communiceert en je professionele doelen bereikt. Neem vandaag nog contact met me op voor een verkennend gesprek. Samen zetten we de eerste stappen naar verbeterde communicatie en een succesvolle loopbaan. Ik kijk ernaar uit om met jou te werken!

Met hartelijke groet
Wendy Verbiest

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *